Хочу відкрити вам смішною ситуацією, яка трапилася зі мене минулого тижня, і це було.... Дочка попросила, аби я приготувала щось неймовірне на день народження. Я, безумовно, розпочала гортати варіант серед мережі і – уявіть!. Промучилася аж півтори години, переходячи від сайту у бік другий сайт! Перші рецепти були нереально з багатоетапні, декілька - з дивними інгредієнтами, ще кілька - із масою банерів. І згодом раптово я вспомнила про існування цей дивовижний каталог та всього лише за п'ять неймовірно швидких хвилинок вишукала - мрійливий рішення! Варіант став настільки детальним, що навіть навіть 12-літня доця несподівано змогла своїй мамі підказати. Наприкінці наш тандем спекли неймовірний кулінарну феєрію, що був визнаний головним успіхом святкового столу. І ось вам результат кожна мої найкращі знайомі не дають мені проходу з питаннями: "В якому місці ви вишукала настільки чудовий спосіб?"
Блог
Для, хто щодня любить приготуванням страв, та не виносить неохайність під час роботи в кулінарії!
-
MelindaSeady